LOADING CLOSE

Monthly Archives: آگوست 2022

در نقد جنبش کاربردی‌سازی علوم انسانی

کاربردی‌سازی علوم انسانی، جان‌افزا یا جان‌کاه؟

به عنوان مقدمه

چند صباحی است که این گمان به میان آمده که «کاربردی‌سازی» تنها راهکاری است که می‌تواند علوم انسانی را از بن‌بست‌هایش بیرون آورد و به آن حیات دوباره ببخشد. اینان می‌گویند که علوم انسانی دوران طلایی‌ای داشته و آن دوران مربوط به زمانی می‌شود که علوم انسانی …

کاربردی‌سازی و رشد جامعۀ نقّاد (2)

پرسش محوری مقالۀ کاربردی‌سازی و رشد جامعۀ نقاد اینست که با چه نگاهی به مسألۀ کاربردی‌سازی می‌توان جامعه‌ای نقاد داشت. در بخش اول این نوشتار دیدگاه علوم انسانی کاربردی با تکیه بر محتوا بررسیده شد. بخش دوم این مقاله نگاهی دیگر و در مقابلِ نگاه اول را بیان می‌کند.

نگاه دوم: کاربردی‌سازی با جراحی …

علی اصغر شربتی

کاربردی‌سازی و رشد جامعۀ نقّاد

کاربردی سازی علوم انسانی و رشد جامعه نقاد(بخش اول) سقراط در دادگاه خود را خرمگس خواند، خرمگسی که با نیش ناچیزش جامعه را بیدار می‌کند. این وضعیت هویت سقراط را نشان می‌دهد، همان پرسش‌گری. پرسش‌گری او چند مولفۀ محوری دارد. او جامعه را به‌دقت می‌دید، سوال‌های تازه و متفاوتی می‌پرسید و صورت‌بندی‌های جدیدی ارائه …

جلسه داوری کتاب “سبکهای یادگیری”، دومین کتاب از سری کتب روش تدریس علوم انسانی

داوری دومین کتاب روش تدریس

کتاب “سبک های یادگیری” دومین کتاب از مجموعه کتاب های روش تدریس علوم انسانی ست. این کتاب به قلم خانم دکتر الهام شمسی به میدان داوری خواهد رفت تا توسط دکتر علیرضا باقری و سرپرست تیم، دکتر احمدپورقاسم مورد نقد و دفاع قرار بگیرد.

خانم دکتر الهام شمسی نویسنده کتاب سبک …

مدیریت کلاس

مدیریت کلاس در علوم انسانی(مقاله اول)

دکتر سمیه چراغی

مدیریت کلاس (class management) یکی از پایه‌های اساسی داشتن یک کلاس موفق و اصولی است و اگر معلمی نتواند از پس این مهم برآید، تمام زحمت‌هایش بی‌فایده خواهد شد. این مقاله نیز مانند سایر مقالات سایت به خواننده محترم کمک می‌کند تا کلاسی پویاتر، جذاب‌تر و در نهایت با بالاترین راندمان ممکن …